Firacóc, Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca


Firacóc, Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca

Tàrrega

maig (mitjans)

Es tracta d’un atractiu aparador del cóc urgellenc i de diverses receptes flequeres, a més d’altres propostes d’alimentació. Obre les portes el dissabte i el diumenge de la Festa Major de Maig a l’Espai MerCAT (Plaça de les Nacions sense Estat). Forners i pastissers posen a l’abast cocs d’escalivada, carabassó, samfaina, llonganissa,… junt amb un ampli ventall de productes tradicionals de fleca. Dolç i salat per llepar-se els dits. (Font: AjTarrega)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.