Roca Umbert Market a Granollers
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Granollers
Espai
Dents de Serra
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Roca Umbert Market a Granollers

   Granollers / Vallès Oriental / Barcelona

      Dents de Serra

  16/12/2022 a 18/12/2022  


Roca Umbert Market, ubicat a Dents de Serra de l’antiga fàbrica tèxtil de Granollers. Impulsat per l’Ajuntament de Granollers en col·laboració amb un dels markets de referència de la comarca, Petits Encants, pretén retenir el talent de la ciutat i potenciar els seus productes en un punt de trobada de l’art fet a mà i productors locals, en el marc de les festes de Nadal a Roca Umbert. El market es complementarà amb una programació de música en directe, tallers i zona gastronòmica.
Horari: 16 de desembre de 17 a 21 h, 17 i 18 de desembre, de 10 a 21 h


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.