FLIC, Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil
Data inici
16/03/2024
Data final
17/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Disseny Hub Barcelona
Codi Postal
08018
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FLIC, Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Disseny Hub Barcelona

 16/03/2024 - 17/03/2024 


El FLIC és un festival impulsat per Tantàgora amb l’objectiu de fomentar el gust per la lectura i l’hàbit lector a través d’una programació dirigida al públic familiar i als adolescents. Més enllà de llegir, el FLIC obre nous camins perquè els llibres i les generacions joves es trobin: la fusió de disciplines artístiques, la imaginació i la creativitat, el joc i la diversió, la transgressió i la capacitat crítica són claus per entendre la seva programació.

Aquest projecte implica les persones que acompanyen infants i joves en el descobriment literari, com ara famílies, mestres, bibliotecaris, escriptors, il·lustradors, editors, així com entitats que comparteixen aquesta missió més enllà de l’àmbit del llibre i l’educació.

De caràcter itinerant, el FLIC compta amb la col·laboració d’agents culturals públics i privats a Barcelona, Madrid, Vic, la Vall de Ribes i el Rosselló. Després de catorze edicions i amb més de 70.000 assistents, el festival ha aconseguit consolidar un projecte comú de ciutats lectores amb una perspectiva compartida sobre la literatura, fusionant diferents àmbits artístics amb el fet literari.

El 16 al 17 de març les instal·lacions del festival FLIC fan parada al Disseny Hub. Aquí descobrireu que llegir un llibre significa molt més que obrir-lo i passar les pàgines… Des dels més petits de la casa fins als més grans podreu gaudir de la literatura amb les 19 activitats que hi trobareu, entre jocs, tallers, instal·lacions, tallers d’il.lustració, narracions en veu alta, espais de lectura… i molt més!

Consulta aquí la web oficial de FLIC, Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Flic 2023 (1) Flic Bcn (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Flic 2024 728x1024 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.