Fòrum Gastronòmic a Girona
Temàtica
Gastronòmica
Recinte Firal
Palau de Congressos de Girona
Període
Primavera
Municipi
Girona

Fòrum Gastronòmic a Girona

   Girona / Gironès / Girona

  13/03/2022 a 15/03/2022  


Es tracta d’un esdeveniment, arrelat i consolidat, i que se celebra un any més a la ciutat de Girona.

Aquest esdeveniment aporta empreses, novetats i oportunitats de negoci en el món de la gastronomia. En el gran espai firal hi haurà representants dels sectors de la distribució, la producció d’aliments i begudes, el foodservice o l’equipament i la maquinària. Es demostra que l’esdeveniment és un magnífic aparador per al sector. La resta són empreses que repeteixen el que també indica l’alt grau de fidelitat dels expositors.
Majoritàriament hi participen empreses catalanes i espanyoles però també hi haurà presència internacional amb empreses d’Itàlia, Holanda, França i Bèlgica. Aposta per la internacionalització per promoure l’intercanvi comercial.
Forum Gastronòmic de Girona 2022 (1)
Jeroni Castell - Les Moles
Forum Gastronòmic de Girona 2022 (3)
NOTÍCIES:

14 de desembre de 2021
El Fòrum Gastronòmic Girona reuneix a xefs i caps de sala per consensuar els debats que s’ obriran durant el saló professional
Es farà del 13 al 15 de març al Palau de Fires i a l’Auditori Palau de Congressos.

Una vintena de xefs i caps de sala de destacats restaurants catalans s’han reunit amb la direcció del Fòrum Gastronòmic Girona, per consensuar les temàtiques dels debats entre professionals que es desenvoluparan durant el certamen, que es farà del 13 al 15 de març a Girona. La trobada s’ha fet al centre d’innovació FoodLab de Riudellots de la Selva i ha reunit als màxims responsables de les cuines i els menjadors d’establiments com el Miramar, Les Cols, Disfrutar, Els Tinars, l’Aliança, Castell de Peralada, Casamar, Empòrium o la Falconera, a més de representants de l’associació empordanesa La Cuina del Vent o el Gremi de Carnissers i Xarcuters de Girona, entre d’altres.

Precisament la posada en comú de les necessitats d’aquests perfils professionals, essencials pel bon funcionament d’un negoci gastronòmic, és un dels objectius del Fòrum Gastronòmic Girona. I és que, a banda de posar el focus en la formació, el talent i la innovació tecnològica aplicada a la gastronomia, el certamen vol ser un pol de debat entre professionals sobre les problemàtiques que afecten el sector, les tendències gastronòmiques que s’imposen en altres països i les estratègies de futur a seguir de manera coordinada.

La sessió de treball ha estat valorada molt positivament tant pels professionals com pels responsables del Fòrum Gastronòmic Girona, que ja han anunciat que se’n faran d’altres de similars al llarg de l’any vinent, més enllà de la intensa activitat que es generarà durant els dies de l’esdeveniment.

Els germans Roca, Colagreco i Bottura seran les estrelles d’un Fòrum Gastronòmic Girona que s’eixampla pel territori. Es farà del 13 al 15 de març al Palau de Fires i a l’Auditori Palau de Congressos, amb una ciutat convidada i alguns actes descentralitzats en el que serà el seu
quinzè aniversari.

9 de novembre dede 2021
El Fòrum Gastronòmic Girona reunirà alguns dels millors xefs del món, com els germans Roca del Celler de can Roca, l’argentí Mauro Colagreco del restaurant Mirazur (Menton-França) i l’italià Massimo Bottura, de l’Osteria Francescana (Mòdena-Itàlia) entre d’altres. Els tres Best of the Best participaran en una taula rodona i en una de les accions solidàries que s’estan organitzant en el marc d’un esdeveniment que oferirà nous continguts i activitats amb la voluntat d’apropar-se a la realitat actual del sector. Un Fòrum que vol posar el focus en la formació, el talent i la innovació tecnològica aplicada a la gastronomia.

El saló que comptarà amb la presència d’importants empreses del sect or, segueix revelant algunes de les singularitats del que serà un programa d’alta qualitat i descentralitzat del Palau de Fires, espai on s’hi concentraran diferents Àgores temàtiques, taules rodones, demostracions i sessions monogràfiques.

Art i gastronomia en un esdeveniment transversal. Com a novetat es presenta el Fòrum Territori, un format que permetrà estendre l’esdeveniment expandint-lo més enllà de la ciutat de Girona i durant tot l’any a través d’actes descentralitzats com sopars a quatre mans a càrrec de destacats professionals del sector, mostres artístiques relacionades amb la gastronomia que s’exposaran en diversos espais i un cicle de cinema i documentals temàtics. Un dels plats forts del que serà la 15a edició del Fòrum Gastronòmic Girona serà la participació d’una ciutat convidada que presentarà una mostra de la seva gastronomia.

A banda dels germans Roca, Colagreco i Bottura al Fòrum també hi seran presents moltes altres personalitats i referents de la gastronomia actual i la restauració, que mostraran les seves innovadores creacions i exposaran les tendències de la cuina professional. Ho faran en el marc de les noves Àgores temàtiques que ompliran els tres dies de certamen de sessions formatives, centrades en món del vi (Àgora Bacus), les tècniques de cuina (Àgora Culinària), els dolços (Àgora Dolços), el servei (Àgora Sala) i la gestió empresarial (Àgora Empresa).
Girona, 9 de novembre de 2021

El Fòrum Gastronòmic Girona reunirà alguns dels millors xefs del món, com els germans Roca del Celler de can Roca, l’argentí Mauro Colagreco del restaurant Mirazur (Menton-França) i l’italià Massimo Bottura, de l’Osteria Francescana (Mòdena-Itàlia) entre d’altres. Els tres Best of the Best participaran en una taula rodona i en una de les accions solidàries que s’estan organitzant en el marc d’un esdeveniment que oferirà nous continguts i activitats amb la voluntat d’apropar-se a la realitat actual del sector. Un Fòrum que vol posar el focus en la formació, el talent i la innovació tecnològica aplicada a la gastronomia.

Elsaló,quecomptaràamblapresènciad’importantsempresesdelsector,segueixrevelantalgunesdelessingularitatsdel que serà un programa d’alta qualitat i descentralitzat del Palau de Fires, espai on s’hi concentraran diferents Àgores temàtiques, taules rodones, demostracions i sessions monogràfiques. Art i gastronomia en un esdeveniment transversal
Com a novetat es presenta el Fòrum Territori, un format que permetrà estendre l’esdeveniment expandint-lo més enllà de la ciutat de Girona i durant tot l’any a través d’actes descentralitzats com sopars a quatre mans a càrrec de destacats professionals del sector, mostres artístiques relacionades amb la gastronomia que s’exposaran en diversos espais i un cicle de cinema i documentals temàtics. Un dels plats forts del que serà la 15a edició del Fòrum Gastronòmic Girona serà la participació d’una ciutat convidada que presentarà una mostra de la seva gastronomia.

A banda dels germans Roca, Colagreco i Bottura al Fòrum també hi seran presents moltes altres personalitats i referents de la gastronomia actual i la restauració, que mostraran les seves innovadores creacions i exposaran les tendències de la cuina professional. Ho faran en el marc de les noves Àgores temàtiques que ompliran els tres dies de certamen de sessions formatives, centrades en món del vi (Àgora Bacus), les tècniques de cuina (Àgora Culinària), els dolços (Àgora Dolços), el servei (Àgora Sala) i la gestió empresarial (Àgora Empresa).
Girona,


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells



Serveis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...