Fòrum Gastronòmic a Girona
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Espai
Plaça de Catalunya i Palau de Congressos de Girona
Recinte Firal
Palau de Congressos de Girona

Fòrum Gastronòmic a Girona

   Girona / Gironès / Girona

      Plaça de Catalunya i Palau de Congressos de Girona

  18/03/2023 a 21/03/2023  


Forum_Banner_firescatalanes

18 i 19 a la Plaça de Catalunya: Fòrum Ciutat d’accès lliure al públic amb demostracions de cuina, tastos i activitats.
20 i 21 al Palau de Congressos: Demostracions professionals, presentacions, debats i expositors.

Es tracta d’un esdeveniment, arrelat i consolidat, i que se celebra un any més a la ciutat de Girona.

Aquest esdeveniment aporta empreses, novetats i oportunitats de negoci en el món de la gastronomia. En el gran espai firal hi haurà representants dels sectors de la distribució, la producció d’aliments i begudes, el foodservice o l’equipament i la maquinària. Es demostra que l’esdeveniment és un magnífic aparador per al sector. La resta són empreses que repeteixen el que també indica l’alt grau de fidelitat dels expositors.
Majoritàriament hi participen empreses catalanes i espanyoles però també hi haurà presència internacional amb empreses d’Itàlia, Holanda, França i Bèlgica. Aposta per la internacionalització per promoure l’intercanvi comercial.

La 9a edició del certamen es farà del 18 al 21 de març de 2023, amb imatge renovada i obert a tot el territori

La 9a edició del Fòrum Gastronòmic Girona es celebrarà del 18 al 21 de març de 2023, amb moltes novetats, reformant i ampliant el seu programa d’activitats fins a quatre dies, dos dels quals seran als carrers i places més cèntrics de Girona. D’aquesta manera, les dues primeres jornades del certamen es desenvoluparan íntegrament a diferents espais del centre de la ciutat, i comptaran amb fira d’expositors, ponències, demostracions, degustacions, concursos… A través d’aquesta fórmula d’implantació a la ciutat el Fòrum Gastronòmic arribarà a un ventall molt més ampli de públic, adaptant els seus continguts a les inquietuds dels visitants i als amants de la gastronomia. Serà un cap de setmana ple d’activitats molt participatives i amb una clara vocació integradora entre els productors i gastrònoms amb els aficionats a la gastronomia.

Els reptes del sector, a debat entre professionals

Els dies 20 i 21 de març l’activitat s’ubicarà a l’Auditori-Palau de Congressos i a la Fira de Girona, centrada exclusivament en el sector professional de la gastronomia. Hi haurà una àmplia i especialitzada fira d’expositors al Palau de Fires, que de nou serà el principal atractiu de l’esdeveniment i que s’ampliarà ocupant també el pis superior del Palau de Fires.

Al llarg d’aquestes dues jornades també es podrà participar en ponències i debats amb professionals del sector, monogràfics de cuina, tallers, concursos, etc. Una programació específica que s’està treballant directament amb el sector, per convertir el Fòrum Gastronòmic Girona en un veritable centre de debat, influent en la presa de decisions i líder en la implantació d’estratègies comunes en benefici de la gastronomia i la restauració.

Un dels objectius del Fòrum Gastronòmic Girona és consolidar el territori gironí com a capital de la gastronomia, i per això treballa conjuntament amb associacions i col·lectius professionals, juntament amb les institucions, per oferir un programa d’activitats que abordi l’actualitat i els reptes del conjunt del sector.

Nova imatge del Fòrum Gastronòmic Girona

El Fòrum Gastronòmic, que ja va anunciar que es celebrarà de forma anual a la ciutat de Girona, arriba també acompanyat d’un visible canvi d’imatge que vol transmetre el  dinamisme i la innovació pels quals aposta l’esdeveniment. Aquest és fruit de la renovació iniciada en la darrera edició del saló, amb l’impuls d’una nova etapa nascuda a Girona enfocada a guanyar notorietat internacional i amb una ferma aposta per oferir continguts innovadors i de qualitat. En aquest sentit, per a l’edició de 2023 també es reforça el Fòrum Territori, una fórmula ideada en l’última edició per fer anar de gira el saló professional durant tot l’any. D’aquesta manera, s’eixampla la visió territorial del Fòrum Gastronòmic, com a espai d’acollida obert a tothom, oferint activitats que van des d’experiències gastronòmiques úniques fins a recuperar els nous debats que puguin sorgir durant el certamen i que no s’hagin pogut tractar en profunditat.

Fòrum Gastronòmic Girona, organitzat per Incatis, segueix comptant amb el patrocini principal d’Estrella Damm i amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Girona.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.