Jazz&Beer a Cornellà de Llobregat
Temàtica
Cervesa Artesana
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Cornellà de Llobregat

Jazz&Beer a Cornellà de Llobregat

   Cornellà de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

  05/10/2019 a 05/10/2019  


Jazz & Beer és el fruit de moltes hores de feina. Aquest treball desinteressat, però, no seria possible sense una sèrie de valors que articulen el projecte i li donen sentit.

Altruisme. Tota la feina es duu a terme de manera desinteressada i sense rebre cap tipus de remuneració.

Estimar la ciutat. L’esforç de tots nosaltres té com a objectiu crear un espai cultural que esdevingui un referent a la ciutat i li doni un valor afegit.

Independència. Les decisions es prenen lliurement i sense imposicions ni condicionants externs tot respectant els principis rectors del projecte.

Diversitat. L’organització del Jazz & Beer està oberta a tothom. Com a mostra, podem afirmar que edició rere edició s’hi van sumant nous components.

Compromís. Tot i tenir un caràcter voluntari, a Jazz & Beer considerem que els compromisos no han d’estar necessàriament vinculats als diners. Així, quan un membre assumeix una tasca, té l’obligació de dur-la a terme.

Funcionament assembleari. L’organització del Jazz & Beer és horitzontal i sense jerarquies. Cada comissió treballa dins del seu àmbit competencial i trasllada les propostes a l’Assemblea General, on s’han d’aprovar amb el màxim consens.

Excel·lència. La vocació popular que té el festival és perfectament compatible amb la qualitat. Tant la selecció dels músics com dels cervesers respon a criteris tècnics de qualitat.

Col·laboració. Una de les claus de l’èxit del festival és la col·laboració amb altres entitats de Cornellà (Toc de Corn, Escoles de Música, etc.), les quals, amb la seva experiència i saber fer, enriqueixen el festival.

 

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...