Mediterranean Diving a Cornellà
Data inici
23/02/2024
Data final
25/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Esport
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Cornellà de Llobregat
Espai
Fira Cornella
Codi Postal
08757
Recinte Firal
Fira de Cornellà
Organitzador
Fira de Cornella

Mediterranean Diving a Cornellà

   Cornellà de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

       Fira Cornella

 23/02/2024 - 25/02/2024 


La Mediterranean Diving Show és una exposició dedicada al món del submarinisme que destaca les últimes novetats en equips, destinacions de submarinisme, i serveis relacionats amb aquesta apassionant activitat.

Amb la participació d’experts, professionals i amants del submarinisme, l’esdeveniment ofereix una oportunitat única per explorar el fascinant món subaquàtic i connectar amb altres aficionats. Amb diverses àrees temàtiques i activitats, la Mediterranean Diving Show és una cita imprescindible per als entusiastes del submarinisme.

El Mediterranean Diving Show a Cornellà  tornar a convertir-se en el punt de trobada dels amants del busseig, ja siguin professionals, aficionats o esportistes.

T’esperen més de cent expositors Participants procedents de 17 països i una gran presència nacional. La Mediterranean Diving Show ofereix durant tres dies una variada programació que inclou jornades tècniques i professionals, desfilades i projeccions.

Una destacada atracció és la piscina instal·lada per a demostracions i sessions bàsiques de busseig, impartides per instructors professionals que guien els visitants en l’exploració del món subaquàtic. És una oportunitat única per aprendre i gaudir d’experiències en aquesta apassionant activitat.

Consulta aquí la web oficial de Mediterranean Diving a Cornellà.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3.5]

  Galeria d'imatges

mediterranean diving mediterranean diving

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

mediterranean divingInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.