Fira Medieval de Barberà del Vallès
Període
Tardor
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Barberà del Vallès
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /homepages/5/d419566796/htdocs/firescatalanes/wp-content/themes/fires-catalanes/single-fires.php on line 67
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Medieval de Barberà del Vallès

   Barberà del Vallès / Vallès Occidental / Barcelona

  30/09/2022 a 02/10/2022  


El Mercat Medieval de Barberà del Vallès reprodueix els aspectes quotidians d’aquesta època a través de l’artesania i l’art popular.

Hi trobareu parades d’alimentació artesanals: pa, coques, embotits, garapinyades i mel. D’altra banda, també n’hi ha d’altres que ofereixen productes únics com bijuteria, encensos, plantes medicinals, espases, heràldica, ceràmica, olis i essències.

A la fira els més menuts també tenen el seu espai amb atraccions lúdiques com el carrussel de fusta, passejades amb ruquets i diferents tallers d’oficis artesans.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.