Fira Medieval a Vilaller
Període
Estiu
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Alta Ribagorça
Municipi
Vilaller
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Medieval a Vilaller

   Vilaller / Alta Ribagorça / Alt Pirineu

  16/04/2022 a 17/04/2022  


Els carrers estaran plens de bullici, ambientats i engalanats com si de nou ens trobessim en epoca medieval, olors, música i espectacles d’altre temps transporten el visitant al cor mateix d’una festa popular plena d’activitats, mercat de parades artesanals, teatre, tallers creatius, jocs tradicionals, esports alternatius, llits elastics, pintacares i Scape Street Històric per a nens i per a grans, i amb sorpreses constants. Personatges ambientats en l’Epoca Medieval presidiran els dos dies els carrers de Vilaller.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.