Mercat Romà de Iesso
Període
Estiu
Temàtica
Romana
Territori
Lleida
Comarca
Segarra
Municipi
Guissona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat Romà de Iesso

   Guissona / Segarra / Lleida

  15/07/2022 a 17/07/2022  


Des del 1997, el tercer dissabte de juliol, la vila de Guissona es transforma en un mercat de finals del segle I aC, rememorant el seu passat romà i la ciutat romana de Iesso.

Els carrers i espais de la vila es tranformen en les termes romanes, el teatre, el fòrum, els jardins romans, l’escola de legionaris, el campament de legionaris, … i en cada un dels espais s’hi porten a terme activitats que ens traslladen en el temps.

També hi haurà un mercat en el que hi trobareu diferents mercaders que ens ofereixen tot tipus de productes d’origen romà.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.