Mostra de Formatges Artesans de Ponent a Palau d’Anglesola
Període
Tardor
Temàtica
Formatges
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
El Palau d'Anglesola
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra de Formatges Artesans de Ponent a Palau d’Anglesola

   El Palau d'Anglesola / Pla d'Urgell / Lleida

  20/11/2022 a 20/11/2022  


La 8a MOSTRA DE FORMATGES DE PONENT és la cita anual ineludible dels veritables turòfils (amants del formatge ARTESÀ) i els elaboradors de formatge artesà de les terres de Lleida. Un punt de trobada entre productors i consumidors del formatge artesà.
Aquesta octava edició (2022) pretén consolidar els resultats d’afluència de la 7a edició (any 2021) i el canvi de format amb activitats diferenciadores.

La 8a MOSTRA DE FORMATGES DE PONENT es durà a terme el proper diumenge 20 de novembre de les 10 del matí fins les 15 del migdia i partir de les 17 de la tarda fins a les 20 del vespre.
Tindrà lloc al pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola, amb facilitat d’aparcament per tots els assistents a la mostra.

– Venda de formatges artesans
– Espai de degustació
– Tastos guiats de formatges
– Maridatges de proximitat
– Concursos
– Vermut musical
– Actuacions en directe
– Activitats infantils
– Espai culinari
– Espai format-G
– Mostra d’art d’artistes de
– Espai per a noves iniciatives gastronòmiques del territori


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.