Mostra Gastronòmica del Calamarenys a Arenys de Mar
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Arenys de Mar
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra Gastronòmica del Calamarenys a Arenys de Mar

   Arenys de Mar / Maresme / Barcelona

  15/10/2022 a 15/11/2022  


Tasta en format de tapa alguns dels plats amb el calamar d’Arenys i que elaboraran per aquesta mostra els restaurants d’Arenys de Mar.
Durant aquests dies Arenys de Mar esdevé la capital gastronòmica del Maresme, posant en valor un producte de mar i de temporada. Oferim un tast de la nostra cultura marinera i tradició culinària, així com un aliment de proximitat: el calamar que es pesca al nostre litoral. Gràcies a la col.laboració dels nostres restauradors, el calamar és el protagonista durant tot el mes de les nostres cuines, i en especial durant la mostra, el 21 d’octubre. A més a més, s’ofereix tota una sèrie d’activitats, com itineraris de natura, coneixement de l’activitat portuària, degustació de tapes al mercat, contes, xerrades i divulgació científica. Fins i tot podreu participar en una subhasta de peix al Calisay.

El Calamarenys és la culminació del calendari gastronòmic a Arenys, i volem agrair l’esforç i la dedicació de tot el sector de la restauració de la vila, així com la seva empenta per tirar endavant el projecte al llarg de la seva llarga trajectòria. Comptem amb uns establiments de primer nivell, així com un sector pesquer que ens permet gaudir de peix i marisc fresc i d’una qualitat excepcional. Tots ells han fet possible que la gastronomia al nostre municipi sigui considerada com un important atractiu turístic i una de les millors targetes de presentació.

Sens dubte l’aposta pel turisme gastronòmic contribueix a diversificar les propostes d’oci i atracció de visitants, però és també un element dinamitzador de la nostra economia local. A més, permet que els arenyencs i les arenyenques coneguin més els productes de Km 0 i tastin la nostra oferta de restauració, de manera que entre totes i tots generem oportunitats per al futur. És per això que refermem el nostre compromís amb els sectors econòmics que el fan possible i els agraïm que any rere any ens ofereixin el millor d’ells mateixos.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.