Nuvis Fest a Igualada
Període
Tardor
Temàtica
Nuvis
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Recinte Firal
Fira Igualada

Nuvis Fest a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

  26/10/2019 a 27/10/2019  


El Saló de Nuvis i Festes tindrà lloc durant el mes d’Octubre a Igualada. D’aquesta manera la fira coincideix amb el mes escollit pel sector per a presentar les seves novetats i amb el mes que es comencen a organitzar els casaments i les comunions.

També s’ha buscat un nou emplaçament que vesteixi el saló i faci de la fira un espai acollidor i de disseny. S’ha escollit l’Escorxador d’Igualada, un edifici emblemàtic de la ciutat amb una arquitectura destacada i que forma part de I’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.