Bridal Market a Mataró
Període
Tardor
Temàtica
Nuvis
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Mataró
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Bridal Market a Mataró

   Mataró / Maresme / Barcelona

  01/10/2022 a 02/10/2022  


El Bridal Market Mataró neix de l’herència i experiència dels 25 anys de Saló Boda Mataró-Maresme (considerat un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya), apostant per un canvi de concepte, d’ubicació i de dates, per adaptar-se als nous temps.

El SALÓ BODA de MATARÓ I MARESME està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya. Oferint com sempre, una gran varietat de productes i serveis als seus visitants, esdevé el millor aparador i proporciona el contacte més profitós per facilitar la resolució de tot allò que envolta un enllaç o qualsevol tipus de celebració.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.