Bridal Market a Mataró
Temàtica
Nuvis
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Mataró

Bridal Market a Mataró

   Mataró / Maresme / Barcelona

  12/10/2019 a 13/10/2019  


El Bridal Market Mataró neix de l’herència i experiència dels 25 anys de Saló Boda Mataró-Maresme (considerat un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya), apostant per un canvi de concepte, d’ubicació i de dates, per adaptar-se als nous temps.

El SALÓ BODA de MATARÓ I MARESME està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya. Oferint com sempre, una gran varietat de productes i serveis als seus visitants, esdevé el millor aparador i proporciona el contacte més profitós per facilitar la resolució de tot allò que envolta un enllaç o qualsevol tipus de celebració. (Font: FB SaloBoda)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...