Saló del llibre Infantil i Juvenil de Catalunya
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Mollerussa
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Saló del llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

   Mollerussa / Pla d'Urgell / Lleida

  01/04/2019 a 14/04/2019  


El Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya és una cita obligada per a milers de famílies i d’escolars que volen conèixer de prop l’àmplia oferta adreçada als infants i als joves. Inclou exposicions i activitats diàries d’animació a la lectura i obres de teatre els caps de setmana. S‘hi poden trobar diverses exposicions i acull activitats com hores del conte, visites d‘escriptors i il·lustradors, tallers, maratons de lectura en veu alta, trobades pedagògiques i intercanvi d‘experiències de biblioteques. En horari escolar, el Saló rep la visita de grups d‘escolars que, guiats per monitors, visiten l‘espai i gaudeixen de la xerrada d‘un autor.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.