Sant Galderic – Fira de la Tardor a Tavèrnoles
Temàtica
Artesania
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Tavèrnoles

Sant Galderic – Fira de la Tardor a Tavèrnoles

   Tavèrnoles / Osona / Catalunya Central

  13/10/2018 a 14/10/2018  


A l’octubre, els mercats omplen els carrers d’artesania, roba de segona mà, antiguitats i gastronomia. Per altra banda, es realitzen tallers, exposicions i conferències relacionats amb la cultura i el medi ambient. També es pot participar a la Cursa de Sant Galderic, al concurs de bolets o a la cursa de cavalls. I els més petits tenen un lloc reservat amb tot d’activitats de pintura i poden passejar amb poni pels carrers del poble.
Sant Galderic es converteix en una de les festes més característiques de Tavèrnoles pel fet de que tothom gaudeix d’un dia diferent, ple d’activitats per a tota la família.

(Font: Ajuntament de Tavèrnoles)

Confirmeu dates amb l’organització de la Fira.

 

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...