Mercat d’estiu a Les Franqueses del Vallès
Període
Estiu
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Les Franqueses del Vallès
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercat d’estiu a Les Franqueses del Vallès

   Les Franqueses del Vallès / Vallès Oriental / Barcelona

  29/06/2019 a 29/06/2019  


L’Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses del Vallés, LFComerç, omplirà de parades la plaça Joan SanPera. Durant tot el Dissabte 29 de Juny de 11h a 24h més d’una vintena de paradistes ocuparan aquest espai, especialment ambientat per la jornada. El Summer Market es molt més que un mercat d’estiu. A més de les paradetes, també hi haurà alimentació, food trucks, tallers i actuacions dalt l’escenari.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.