TramuntanArt al Port de la Selva
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Costa Brava
Comarca
Alt Empordà
Municipi
El Port de la Selva
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

TramuntanArt al Port de la Selva

   El Port de la Selva / Alt Empordà / Costa Brava

  25/06/2022 a 03/07/2022  


Mostra d’Art contemporani dedicada a la tramuntana.

La XI edició del Tramuntanart, se celebrarà al Port de la Selva, del 25 de juny al 3 de juliol de 2022.

Hi podran participar artistes de qualsevol edat i país, aquest any excepcionalment, per temes de gestió derivada de la Covid19 no inclourem totes les disciplines artístiques. Totes les activitats es faran a l’exterior, les obres participants seran de les disciplines d’escultura, instal·lacions, pintura mural o qualsevol tècnica per fer obres adients per estar a la intempèrie.

El tema de l’obra ha d’estar relacionat amb la tramuntana i les seves conseqüències i no pot haver estat exposada anteriorment.

Totes les propostes es realitzaran a l’aire lliure, en els espais habilitats per exposar les obres.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.