Fira Medieval a El Rourell
Data inici
18/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Medieval
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
El Rourell
Codi Postal
43142
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Medieval a El Rourell

   El Rourell / Alt Camp / Camp de Tarragona

 18/05/2024 - 19/05/2024 


La Fira Medieval a El Rourell és un esdeveniment que transporta els visitants a l’època medieval, recreant l’ambient i les tradicions d’aquest període històric. Aquesta fira sol tenir lloc a El Rourell, un municipi situat a la comarca de l´alt Camp.

Durant la Fira Medieval, els carrers del nucli urbà es transformen en un mercat medieval ple de parades d’artesans i comerciants que venen una gran varietat de productes artesanals i aliments típics de l’època. Els visitants poden trobar des de joies i roba fins a ceràmica, armes reproduïdes i productes gastronòmics locals.

A més de les parades, la fira sol inclou diverses activitats i espectacles que entusiasmen a tota la família, com ara representacions teatrals, torneigs de justa, músics amb instruments medievals, malabaristes, danses i altres entreteniments inspirats en l’època medieval. Mercat d’artesania, taverna, espectacles de cavallers, ball de banderes, activitats per als més petits, passejades amb carro per la vila i esmorzar popular diumenge al mati.

La Fira Medieval a El Rourell és una experiència que ofereix als visitants l’oportunitat de retrocedir en el temps i gaudir d’un ambient festiu i animat, alhora que descobreixen la història i les tradicions d’aquesta època fascinant.

Falten 18 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Medieval A El Rourell 2 Fira Medieval A El Rourell 3 (1) Fira Medieval A El Rourell (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Medieval A El Rourell 2024 Fira Medieval A El Rourell Cartell 2023 (1)



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.