Fira Mercat al Carrer de la Bisbal d’Empordà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial

Fira Mercat al Carrer de la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d'Empordà / Baix Empordà / Girona

01/05/2020 > 01/05/2020

FIRA AJORNADA. Cada primer de maig, aquest municipi del Baix Empordà celebra una fira que es remunta a l’any 1448, quan un privilegi atorgat per la reina Maria, esposa d’Alfons IV el Magnànim, va consentir la celebració de la Fira de Cinquagesma, que ha arribat fins als nostres dies amb algunes modificacions.

Actualment, la Fira Mercat al Carrer és una mostra multisectorial en què es pot trobar tot tipus de productes de la comarca. Als carrers del nucli antic hi ha l’espai La botiga al carrer, on es poden adquirir tot tipus d’aliments de l’Empordà, així com qualsevol producte que habitualment s’ofereix al mercat dels divendres de la plaça Major. Al Pavelló Firal s’instal·la la Fira de Vehicles d’Ocasió, una oportunitat única per adquirir un bon automòbil al millor preu. A més, els Jardins de Torre Maria acullen la Mostra de Ceràmica de la Bisbal, un aparador d’utensilis pràctics i objectes decoratius fets amb la millor ceràmica bisbalenca.

 

https://www.descobrir.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Fira Mercat al Carrer de la Bisbal d'Empordà Fira Mercat al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...