Temps d’Espàrrecs i GastroGavà a Gavà
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Gavà
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Temps d’Espàrrecs i GastroGavà a Gavà

   Gavà / Baix Llobregat / Barcelona

  29/04/2022 a 01/05/2022  


67a Fira d’Espàrrecs i GastroGavà 2022

Gavà celebra la 67a Fira d’Espàrrecs en tota la seva esplendor els dies 30 d’abril i 1 de maig de 2022, tot i que divendres 29 d’abril ja obriran les portes les Mostres comercial, artesanal i el GastroGavà. Serà una edició molt especial: la del 90è aniversari. A més, la Fira serà el punt àlgid de Temps d’Espàrrecs (del 22 d’abril al 8 de maig), tres setmanes d’activitats que uniran petits i grans, famílies i amics, on la ciutat mostra amb orgull el seu potencial artístic, on es ven, es menja, se celebra, es participa i, sobretot, es viu amb intensitat aquest producte, pensant en la sostenibilitat i la vida saludable.

Aquesta festa dedicada a l’Espàrrec blanc de Gavà, d’una textura i sabor únics, implicarà en aquesta edició més sectors de la ciutat que mai:  pagesia, gastronomia, restauració, comerços, comunitat educativa, entitats socials, culturals i esportives i  mercats municipals. Tots ells protagonitzaran 90 activitats en al·lusió als 90 anys des de la primera exposició d’espàrrecs l’any 1932.

Sumeu-vos-hi!

Per a més informació:

Notícia: https://bit.ly/90Anys90Activitats

Web oficial: https://firaesparrecs.cat/

Les propostes culinàries al Gastrogavà: https://gastrogava.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.