Fira Internacional de Puntes a Arenys de Mar
Data inici
26/04/2024
Data final
28/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Costura
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Arenys de Mar
Espai
Centre Cultural Calisay (Riera Pare Fita, 31)
Codi Postal
08350
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament d´Arenys de Mar

Fira Internacional de Puntes a Arenys de Mar

   Arenys de Mar / Maresme / Barcelona

       Centre Cultural Calisay (Riera Pare Fita, 31)

 26/04/2024 - 28/04/2024 


La Fira Internacional de Puntes a Arenys de Mar és un esdeveniment destacat que se celebra en aquesta localitat de la comarca del Maresme Aquesta fira posa de manifest la tradició artesanal i cultural de la confecció de puntes de coixí, un art que ha estat present a la regió durant segles.

Durant la Fira Internacional de Puntes, els carrers d’Arenys de Mar es transformen en un mercat on es poden trobar estands de punteres locals i internacionals, així com una gran varietat de productes artesanals relacionats amb la confecció de puntes i encaixos.

Els visitants poden admirar les habilitats i destreses dels punteres mentre treballen en les seves creacions en viu. A més, també hi ha exposicions, tallers, conferències i altres activitats relacionades amb l’art dels encaixos, que permeten als assistents conèixer més a fons aquesta tradició.

En aquesta edició de la Fira Internacional de Puntes a Arenys de Mar hi haurà la participació de puntaires de diversos països europeus, com ara França, Polònia, Itàlia, Bèlgica, Eslovàquia o Bulgària, que compartiran espai amb les escoles i associacions més representatives de Catalunya.

A més de les activitats centrades en les puntes, la fira també ofereix altres atraccions com espectacles de música i dansa, degustacions de productes locals, visites guiades pel municipi i altres esdeveniments culturals per a tota la família.

La Fira Internacional de Puntes a Arenys de Mar és, sens dubte, una oportunitat única per a tots aquells interessats en l’artesania tradicional i en descobrir les tradicions i costums d’aquesta bella localitat costanera de Catalunya.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Internacional De Puntes A Arenys De MarInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.