Argila, Fira de la Terrissa i Ceràmica a La Galera
Data inici
01/05/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Ceràmica
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
La Galera
Codi Postal
43515
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de la Galera

Argila, Fira de la Terrissa i Ceràmica a La Galera

   La Galera / Montsià / Terres del'Ebre

 01/05/2024 - 05/05/2024 


Fira d’elements decoratius i funcionals entorn a la terrissa i l’ofici terrisser.

Un any més terrissers i ceramistes d’arreu de Catalunya, l’Estat espanyol, Portugal, Marroc, Hongria i  França es retrobaran a la Galera. La Fira estarà situada, com ja és habitual, entre els carrers Major i Sant Llorenç, plaça del Mercat, plaça de l’Ajuntament, Centre i Travessia del Forn

A la Plaça del Mercat hi haurà un espai preeminent, dedicat a una comunitat autònoma: Cantàbria, on podrem conèixer de primera mà les tècniques i característiques de la ceràmica d’aquesta comunitat així com una mica més de la seva cultura i tradicions.

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de la Galera i enguany ha cregut oportú introduir alguns canvis, com ara augmentar el número de tallers i que aquests els realitzen aquells artesans participants de la Fira que així ho han volgut. Els tallers són participatius i demostratius. Això vol dir que es podrà admirar el treball al torn tradicional de terrisser però també es podrà ser terrisser per una estona, mitjançant el torn elèctric, més petit i pràctic per a aquell que s’inicia en aquest món o també es podrà participar d’un taller on es transferirà una imatge damunt del fang, contribuir a la creació d’una ciutat efímera o descobrir la tècnica de la creació d’un plat expandit a partir d’una placa esgrafiada i també veure una cuita de peces en viu, de la mà dels artesans d’Hongria.

Consulta aquí la web oficial de Argila, Fira de la Terrissa i Ceràmica a La Galera.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

La Galera. Xvi Fira Argila, Fira De La Terrissa I Ceràmica A La Galera Foto 3 Argila, Fira De La Terrissa I Ceràmica A La Galera Foto 2 Argila, Fira De La Terrissa I Ceràmica A La Galera Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Argila, Fira De La Terrissa I Ceràmica A La Galera Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.