Fira Orígens a Olot
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Olot
Espai
Pavelló firal d'Olot
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Orígens a Olot

   Olot / Garrotxa / Girona

      Pavelló firal d'Olot

  19/11/2022 a 20/11/2022  


La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són els principals protagonistes.
A la Fira Orígens d’Olot hi podrem veure, comprar i degustar tot de productes alimentaris de la zona en espais destinats a embotits, formatges i cerveses d’elaboració pròpia. L’objectiu és prestigiar aquest producte i el seu productor i, al mateix temps, donar a conèixer el món de l’embotit d’elaboració artesanal amb una setantena de parades d’alimentació.
Una gran oferta d’activitats complementen aquesta fira; tallers de botifarres per a la mainada, tastos i demostracions de cuina, marxa popular, matança i rostida del porc, o el ball del Porc i del Xai, entre molts d’altres. Es complementa el mercat amb una oferta gastronòmica, lúdica i comercial.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.