Fira del Codony a Tremp
Temàtica
Gastronomia local
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Tremp
Com arribar a la Fira   

Fira del Codony a Tremp

   Tremp / Pallars Jussà / Alt Pirineu

  30/10/2021 a 30/10/2021  


La Fira del Codony celebra el 20è aniversari i ho fa amb un programa de luxe i amb la voluntat de recuperar la normalitat després d’aquesta època de restriccions i contenció causada per la pandèmia.

El programa d’actes inclou activitats tradicionals com l’esmorzar popular i el concurs d’allioli de codony, i també incorpora novetats que van des de propostes relacionades amb la cuina de bosc i l’ús de les plantes silvestres a la gastronomia fins un concert de rock que tancar la convocatòria de la banda sueca The Hawkins.

La Fira del Codony és un esdeveniment que es celebra anualment, pels volts de Tots Sants a Tremp . És la única fira del món dedicada a aquest fruit tan característic i alhora desconegut, que a la Conca de Tremp i altres indrets del Pirineu s’hi troba en abundància gràcies al clima càlid de l’estiu i la resistència de la planta als freds hivernals. Aquesta fira es diferencia per la seva singularitat i una identitat pròpia i l’any 2005 va rebre el premi a la Innovació firal del Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...