Fira de l’artesania a Portbou
Data inici
01/08/2021
Data final
01/08/2021
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Costa Brava
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Portbou
Espai
Rambla de Catalunya i passeig de la Sardana
Codi Postal
17497
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’artesania a Portbou

   Portbou / Alt Empordà / Costa Brava

       Rambla de Catalunya i passeig de la Sardana

 01/08/2021 - 01/08/2021 


Es tracta d’una fira dedicada als productes i objectes artesans, que elaboren els productors del municipi de Portbou i de les zones del voltant. S’hi poden trobar des d’embotits fins a bijuteria o cistells.

A principis d’agost, el municipi de Portbou acull una fira especial, dedicada exclusivament als productes manufacturats que elaboren els artesans del poble i dels voltants, els quals es reuneixen a la Rambla i al passeig de la Sardana per vendre-hi les seves creacions.

A les parades de la fira s’hi poden trobar des de cistells fins a embotits, a més de mels, formatges, bijuteria, objectes de terrissa i articles de decoració.

L’esdeveniment es complementa amb la possibilitat de gaudir dels àpats especials que organitzen els bars i restaurants de la zona, o passar un dia a les platges situades més al nord de la Costa Brava.



  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.