Fira del Paper a Sarrià de Ter
Data inici
01/10/2022
Data final
02/10/2022
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Sarrià de Ter
Espai
Plaça Emília Xargay
Codi Postal
17840
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Sarrià de Ter

Fira del Paper a Sarrià de Ter

   Sarrià de Ter / Gironès / Girona

       Plaça Emília Xargay

 01/10/2022 - 02/10/2022 


La Fira del Paper, se celebra des de fa més de 16 anys el primer diumenge d’octubre. Al llarg d’aquests anys, ha mantingut sempre la seva aposta per no deixar de ser una fira monogràfica, doncs estem convençuts que és precisament aquesta essència la que la dota de qualitat i personalitat. L’’estructura de la Fira s’’ha mantingut fidel als inicis, doncs la fórmula de combinar aspectes lúdics, amb artístics, culturals sempre hem pensat que enriquia enormement el contingut de la Fira.
Es tracta d’un esdeveniment monogràfic on, a més de poder comprar i vendre productes i artesania al carrer Major de Sarrià, es preparen diferents activitats per a tota la família.

Durant la fira, a més de poder comprar i vendre productes i artesania al carrer Major de Sarrià, es preparen diferents activitats pensades per a tota la família: desfilades de moda relacionada amb el paper; visites guiades a empreses del sector; tallers gratuïts de manipulació i creació d’objectes de paper per a la canalla, com per exemple àlbums, collages, punts de llibre, gravats i papiroflèxia; exposicions de temàtica històrica i artística; mostres de documents i cartells antics; espectacles d’animació; actes de reconeixement als treballadors i treballadores del paper, i una cercavila de gegants.



  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.