Freginarts, fira d´artesania de freginals
Data inici
26/05/2024
Data final
26/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Freginals
Codi Postal
43558
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament Freginals

Freginarts, fira d´artesania de freginals

   Freginals / Montsià / Terres del'Ebre

 26/05/2024 - 26/05/2024 


Fira d’Artesania de Freginals, a la comarca del Montsià, és un espai on hi trobaràs art tèxtil i creatiu, tallers, demostracions, exposicions, reciclatge, gastronomia i molt més.

Freginals és una petita població situada a l’interior de la comarca del Montsià. Es troba envoltada de diversos espais naturals: al nord, el Parc Natural dels Ports, i al sud, paral·lel al mar, la serra del Montsià, que es connecta amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre. Aquesta ubicació ofereix una gran varietat de paisatges i possibilitats per als amants de la natura.

La població de Freginals té diversos punts d’interès per als visitants. És un lloc ideal per gaudir de la tranquil·litat i la pau de l’entorn rural, així com per explorar els paratges naturals que l’envolten. A més, acull el Centre d’Interpretació de la Serra del Montsià, des d’on es poden iniciar diverses rutes i excursions per conèixer millor la flora, la fauna i la geologia d’aquesta zona.

 

Falten 27 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Freginarts 3 Freginarts 1 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Freginarts 2024 (1) Freginarts 2023 (2)



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.