Festa de la Cirera de Santa Coloma de Cervelló
Data inici
24/05/2024
Data final
26/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Santa Coloma de Cervelló
Codi Postal
08690
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

Festa de la Cirera de Santa Coloma de Cervelló

   Santa Coloma de Cervelló / Baix Llobregat / Barcelona

 24/05/2024 - 26/05/2024 


La Festa de la Cirera de Santa Coloma de Cervelló és un esdeveniment tradicional que se celebra a Santa Coloma de Cervelló, una localitat situada a la comarca del Baix Llobregat. Aquesta festa té lloc generalment a finals de primavera o principis d’estiu, quan és la temporada de recol·lecció de cireres a la regió.

Durant la festa, els habitants locals i els visitants tenen l’oportunitat de gaudir de diverses activitats relacionades amb la cirera i la seva producció. Algunes de les activitats típiques inclouen:

Degustació de cireres: És una oportunitat per provar les delicioses cireres de la zona i conèixer les varietats locals.

Mercat de cireres: El mercat ofereix la possibilitat de comprar cireres fresques directament als productors locals, així com altres productes derivats de la cirera com melmelades, licors o pastissos.

Activitats culturals i recreatives: Poden incloure concerts de música en viu, espectacles de dansa tradicional, exposicions d’art i manualitats relacionades amb la cirera, jocs infantils i altres activitats per entretenir a tota la família.

Visites a plantacions de cirerers: Algunes edicions de la festa inclouen la possibilitat de visitar plantacions de cirerers per conèixer de primera mà com es cultiven i recullen les cireres.

La Festa de la Cirera és una celebració que destaca la importància de la cirera a la regió i ofereix una oportunitat per als habitants locals i els visitants de gaudir de la gastronomia, la cultura i la tradició de Santa Coloma de Cervelló.

   Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Festa De La Cirera De Santa Coloma De Cervelló 4 (1) Festa De La Cirera De Santa Coloma De Cervelló 3 (1) Festa De La Cirera De Santa Coloma De Cervelló 2 (1) Festa De La Cirera De Santa Coloma De Cervelló (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa De La Cirera De Santa Coloma De Cervelló 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.