Fira avícola Raça Prat al Prat de Llobregat
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
El Prat de Llobregat
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira avícola Raça Prat al Prat de Llobregat

   El Prat de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

  02/12/2022 a 04/12/2022  


Un any més, es posarà l’accent en l’excel·lència dels productes de proximitat, el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, i en la gastronomia.

Aquesta cita anual s’ha convertit en una fira de referència, no només al Baix Llobregat, sinó arreu de Catalunya, juntament amb la del gall de Vilafranca del Penedès. El Pota Blava compta amb el segell europeu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

La Fira acollirà prop de 150 expositors de productes avícoles, agrícoles i ramaders d’arreu del país i els visitants podran gaudir de la gastronomia local a Fira Tapa Pota Blava. S’hi podran degustar tapes, platets i menús amb pollastre Pota Blava i Carxofa Prat, a més d’esmorzars de pagès i de demostracions de cuina en directe (showcooking). També podran comprar productes de proximitat al Mercat de Pagès el diumenge 17 de desembre.

A més, en el mateix recinte de la Granja de la Ricarda, la Fira Avícola acollirà tres mostres més: la 30ena Mostra Comercial, la 15ena Mostra d’Entitats i la I Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat (FESCdBLL).

L’espai gastronòmic tornarà a ocupar una de les naus de la granja, i es donarà més protagonisme a la cuina basada en els productes locals i a la marca gastronòmica #ElPratDegustal. La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran novament l’accent en la gastronomia local. Les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el pollastre pota blava i la carxofa Prat, i es podran degustar en format de platets, amb degustacions més elaborades que portaran el segell de la restauració local –nou, en total, en l’edició d’enguany.

(Font:ElPrat.cat)
LogoProducteFresc_1

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.