Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú
Data inici
10/11/2023
Data final
12/11/2023
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Garraf
Municipi
Vilanova i la Geltrú
Codi Postal
08800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú

   Vilanova i la Geltrú / Garraf / Barcelona

 10/11/2023 - 12/11/2023 


La Fira de Novembre és el principal esdeveniment de promoció econòmica i comercial de Vilanova i la Geltrú. Una cita de referència al Penedès, primordial en el calendari de la nostra ciutat. Després de dos anys molt difícils per la pandèmia, estem segurs que aquest 2023 marcarà un punt d’inflexió en el rellançament de la Fira de Novembre perquè implementarem el nou model pactat amb els agents socials i econòmics de la ciutat.

Continuem posant el focus en el sector de la innovació, el coneixement i la tecnologia aplicada a diferents àmbits de la vida quotidiana. Avancem en un nou format de Fira per adaptar-nos a les noves tendències i, sobretot, per reforçar el posicionament de la nostra Fira de Novembre no només com a referent econòmic dins l’àmbit territorial del Penedès sinó també per projectar, així, Vilanova i la Geltrú com a capital econòmica del país.

Enguany la Fira ha de tornar amb tota la seva plenitud a ocupar l’espai públic, amb l’objectiu de rebre novament els milers de visitants que solia tenir cada any. L’experiència adquirida els darrers dos anys amb els formats virtuals ens permetrà oferir una part complementària molt interessant. Superat el 30è aniversari, seguim treballant intensament perquè la Fira de Novembre sigui més viva i adaptada a les circumstàncies canviants de la nostra societat.

Músiques, tallers, exhibicions, exposicions, portes obertes, trobades …. un ventall d’activitats adreçades a tot el públic visitant – especialment el públic familiar – oferiran, durant tots els dies de la Fira, una dinamització, un moviment i un gaudi per a tothom.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.