Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú
Temàtica
Multisectorial
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Vilanova i la Geltrú

Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú

   Vilanova i la Geltrú / Garraf / Barcelona

  12/11/2021 a 14/11/2021  


La Fira de Novembre 2021 fa un pas endavant i marca quatre espais: els estands tradicionals, les activitats, Internet i l’economia estratègica

La Fira de Novembre 2021 presentarà un doble format: presencial i en línia. La Fira tornarà als carrers de Vilanova i la Geltrú els dies 12, 13 i 14 de novembre i, a la vegada, es desenvoluparà en format telemàtic a www.firadenovembre.cat.

L’edició d’aquest any representa un pas endavant en la implementació del nou model de Fira. El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina, explica que “aquest nou model i nou format són com quatre fires de novembre en una: el model tradicional, amb els expositors, el model social, amb les activitats, el model estratègic, a la plaça de la Vila amb empreses especialitzades en tecnologia, innovació, robòtica i coneixement, i l’àmbit virtual”.

Enguany la disposició dels sectors de la Fira canviarà, per adaptar-se a les necessitats de visitants i expositors. Per una banda, s’ofereixen nous espais, més amplis i amb una millor mobilitat, i per l’altra s’aglutina en espais temàtics el teixit comercial i econòmic. “Com ajuntament apostem per aquest nou format, per adaptar-nos a la realitat i a les noves tendències econòmiques i, sobretot, per ser aquest referent econòmic dins l’àmbit territorial del Penedès i ser una capitalitat econòmica dins del nostre país”, avança el regidor de Promoció Econòmica.

Després d’un any complicat pel coronavirus, la Fira torna amb un gran nombre de novetats i totalment adaptada als temps que vivim, oferint un esdeveniment segur. “Estem pendents de totes les recomanacions sanitàries”, diu Jordi Medina, “però ja hem previst que hi hagi més distància entre els estands per la circulació dels diferents públics”.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...