Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Garraf
Municipi
Vilanova i la Geltrú
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú

   Vilanova i la Geltrú / Garraf / Barcelona

  11/11/2022 a 13/11/2022  


La Fira de Novembre és el principal esdeveniment de promoció econòmica i comercial de Vilanova i la Geltrú. Una cita de referència al Penedès, primordial en el calendari de la nostra ciutat. Després de dos anys molt difícils per la pandèmia, estem segurs que aquest 2022 marcarà un punt d’inflexió en el rellançament de la Fira de Novembre perquè implementarem el nou model pactat amb els agents socials i econòmics de la ciutat.

Continuem posant el focus en el sector de la innovació, el coneixement i la tecnologia aplicada a diferents àmbits de la vida quotidiana. Avancem en un nou format de Fira per adaptar-nos a les noves tendències i, sobretot, per reforçar el posicionament de la nostra Fira de Novembre no només com a referent econòmic dins l’àmbit territorial del Penedès sinó també per projectar, així, Vilanova i la Geltrú com a capital econòmica del país.

Enguany la Fira ha de tornar amb tota la seva plenitud a ocupar l’espai públic, amb l’objectiu de rebre novament els milers de visitants que solia tenir cada any. L’experiència adquirida els darrers dos anys amb els formats virtuals ens permetrà oferir una part complementària molt interessant. Superat el 30è aniversari, seguim treballant intensament perquè la Fira de Novembre sigui més viva i adaptada a les circumstàncies canviants de la nostra societat.

Moltes gràcies a tots i totes els que ho feu possible.
Us esperem de l’11 al 13 de novembre a Vilanova i la Geltrú!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.