Fires El Garraf

 

La Comarca del Garraf és un territori amb una gran riquesa cultural i paisatgística, oferint una varietat d’esdeveniments i fires per a tots els gustos.

 

La Comarca del Garraf

El Garraf, amb els seus paisatges costaners i muntanyosos, és una terra d’encant que inclou localitats com Sitges, Vilanova i la Geltrú, i altres amb una gran història i tradició.

El Garraf Foto Min

 

Fires destacades del Garraf

La comarca ofereix una àmplia gamma de fires, com la Fira del Vi de Sitges, la Fira de Sant Bartomeu a Vilanova i la Geltrú, i altres esdeveniments que celebren la gastronomia, la cultura i les tradicions del Garraf.

 

Garraf: Un Raco Mediterrani Plè de Tradició

Garraf, amb la seva costa mediterrània, ens convida a explorar una comarca plena de tradició i bellesa natural. Amb una història que es remunta a temps antics, aquesta zona ha estat habitada des de l’edat del bronze.
Les seves platges, cales i paisatges montanyosos ofereixen una varietat d’experiències úniques. El Parc Natural del Garraf és un tresor ambiental amb flora i fauna mediterrànies. El monestir de Budisme Sakya Tashi Ling a Garraf és també un indret destacat.
El territori gaudeix d’una rica herència vinícola i gastronòmica. Els vins locals són reconeguts per la seva qualitat, i la cuina mediterrània ofereix sabors únics. Amb una fusió de tradició i modernitat, Garraf és un lloc que captiva els visitants amb la seva autenticitat.
 

On és el Garraf?

Garraf Mapa Min

Properes Fires del Garraf

Fires ja realitzades Garraf

25-02-24

Xatonada Popular a Cubelles

Cubelles
02-12-23 a 03-12-23

Fira de Santa Llúcia a Canyelles

Canyelles
26-11-23

Festival del Xató a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú
10-11-23 a 12-11-23

Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú
10-11-23

GiraFeina. Fira de l’ocupació

Vilanova i la Geltrú
21-10-23 a 22-10-23

Mercat del Cava i la Tapa a Roquetes (St Pere de Ribes)

Sant Pere de Ribes
07-10-23 a 08-10-23

Festes de Tardor i Fira del Pagès Olivella

Olivella
23-06-23 a 27-08-23

Mercat d’Estiu a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú