Cubelles Medieval
Temàtica
Medieval
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Cubelles
Com arribar a la Fira   

Cubelles Medieval

   Cubelles / Garraf / Barcelona

      Casc antic

  15/04/2022 a 17/04/2022  


Cubelles té el privilegi de ser el municipi de Catalunya amb la constatació documental més antiga del país acreditatiu de l’existència d’una comunitat jueva. Campament medieval, call jueu, mercat àrab amb jornades gastronòmiiques incloses.

(Font: AjCubelles)

Durant el cap de setmana de la Setmana Santa un centenar de parades ambientades a l’època medieval ocuparan el carrer Major, plaça de la Vila, del Castell, carrer de Joan Roig i Piera, de Colom i d’Anselm Clavé amb parades d’artesania, alimentació, roba i altra oferta del comerç local i firal, habitual d’aquest tipus de trobades que tenen el principal objectiu de promocionar l’economia local.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...