Mercat Medieval
Període
Primavera
Temàtica
Històrica
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Calonge
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercat Medieval

   Calonge / Baix Empordà / Girona

  11/04/2020 a 12/04/2020  


Actuacions, mostra d’oficis, espectacles i artesania relacionada amb l’època medieval.

El cap de setmana de Setmana Santa se celebra el Mercat Medieval a Calonge. El nucli antic vesteix els seus carrers amb temàtica medieval i es realitzen diferents activitats ambientades en aquest període històric.

La fira artesanal ocupa tot el centre del poble i al voltant del castell medieval es van desenvolupant les diferents activitats per grans i petits que inclouen tallers d’oficis medievals, música, exposicions, espectacles de lluita o contes medievals.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.