FES-T’HIU – Festival de la cervesa artesana a Vilanova i la Geltrú
Període
Estiu
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Garraf
Municipi
Vilanova i la Geltrú
Espai
12 establiments de restauració de la ciutat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FES-T’HIU – Festival de la cervesa artesana a Vilanova i la Geltrú

   Vilanova i la Geltrú / Garraf / Camp de Tarragona

      12 establiments de restauració de la ciutat

  09/07/2021 a 10/07/2021  


El 10 i 11 de juliol torna el FES-T’HIU, el Festival d’estiu de les cerveses artresanes de barril en un format no físic i de forma totalment descentralitzada.

12 establiments de restauració de la ciutat, dins del seu horari habitual, acolliran diferents actuacions dinamitzadores relacionades amb la cervesa artesana de barril. El públic participant, des d’aquests establiments, podrà degustar les diverses varietats de cerveses artesanals que aquests oferiran en el marc del festival i també interactuar amb els productors cervesers acollits en els diversos establiments.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.