Fires Baix Camp

 

A la Comarca del Baix Camp hi podem trovar una diversa oferta de fires, mostres, mercats i jornades gastronòmiques per gaudir arreu del seu territori.

 

La Comarca del Baix Camp

El Baix Camp, amb gairebé 200 mil habitants i situada al Camp de Tarragona, té la seva capital a la ciutat de Reus. La ciutat aglutina gran part de l’economia agraria, amb predomini dels conreus mediterranis, com el blat, l’olivera i la vinya. Reus és un gran centre comercial a escala mundial de productes agrícoles, en especial fruits secs (ametlles i avellanes) i oli, i de productes avícoles. Des de Reus s’exporta el 80% de l’avellana estatal, una denominació d’origen protegida. Tot això es fa palès en les fires i mercats del Baix Camp.

Baix Camp Foto Min

 

Fires destacades del Baix Camp

A la Comarca del Baix Camp hi podem trobar fires com la Fruits de la Terra o les Jornades de l’Arròs a Hospitalet de l’Infant, la Festa de l’Oli Nou a Cambrils o la fira medieval Pratdip Llegendari. A Reus podem gaudir de fires com la ExpoReus, la Fira Oli Nou DOP Siurana, el Trapezi, Fira del Circ de Catalunya o el Saló de la Moto.

 

On és el Baix Camp?

Baix Camp Mapa

Properes Fires del Baix Camp

26-02-24 a 27-02-24

Fira d’alimentació Romero a Reus

Reus
06-07-24 a 07-07-24

Fruits de la Terra a Hospitalet de l’Infant

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant