Fira Tastaverd a Riudecanyes
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Riudecanyes
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Tastaverd a Riudecanyes

   Riudecanyes / Baix Camp / Camp de Tarragona

  13/04/2019 a 13/04/2019  


L’Ajuntament de Riudecanyes us convida a la XI edició del tastaVerd, organitzada amb la col.laboracio de les entitats, associacions i comerciants de la nostra vila. Animem les persones de totes les edats per a que participin en les activitats preparades i tallers, i passegin pels nostres carrer i pels espais i rutes preparades. Vine i gaudeix del tastaVerd de Riudecanyes!!!

El Tastaverd de Riudecanyes neix per donar a conèixer els valors de l’agricultura tradicional, ecològica i els seus productes, donar valor a les labors artersanals i als antics oficis i, sobretot, reivindicar la figura dels homes i de les dones que treballen la terra i la qualitat dels productes de casa nostra. És una activitat de caire anual que combina una activitat firal, una activitat festiva i una activitat social:

Fira Tastaverd: mostra de productes agrícoles ecològics, pastisseria i altres productes artesanals locals, reivindicant el gran valor dels productes de la terra.

Festa Natura en Boca:Degustacions d’olis i vins i degustacions d’altres productes tradicionals.

Fira d’Oficis: mostra d’oficis relacionats amb la tradició rural, el medi natural i el món agrícola, cisteller, vidrier, picapedrer, boter…. Podreu veure tot un seguit de demostracions i tallers participatius per a grans i petits, repartits en diferents espais.

Fira Oberta pels Carrers: us trobareu les parades dels comerciants locals i artesans d’arreu i una mostra de tot tipus de productes.

Animem les persones de totes les edats per a que participin en les activitats preparades i tallers, i passegin pels nostres carrers i pels espais i rutes preparades.

(Font:AjRiudecanyes)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.