Fira Tastaverd a Riudecanyes
Data inici
20/04/2024
Data final
20/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Riudecanyes
Codi Postal
43771
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Riudecanyes

Fira Tastaverd a Riudecanyes

   Riudecanyes / Baix Camp / Camp de Tarragona

 20/04/2024 - 20/04/2024 


La Fira Tastaverd a Riudecanyes és un esdeveniment gastronòmic que se celebra anualment en aquesta localitat de la comarca del Baix Camp, a la província de Tarragona.

Aquesta fira té com a objectiu principal promoure i donar a conèixer els productes locals de qualitat, especialment els relacionats amb la gastronomia i l’agricultura sostenible. Durant la Fira Tastaverd, els visitants tenen l’oportunitat de degustar una àmplia varietat de plats tradicionals elaborats amb ingredients frescos i de proximitat.

A més de les degustacions, la fira també ofereix altres activitats com ara tallers de cuina, espectacles en viu, mercats de productes artesanals i agrícoles, activitats per a nens i visites guiades a explotacions agrícoles locals.

La Fira Tastaverd és una excel·lent oportunitat per als visitants de conèixer i apreciar la riquesa culinària i cultural de la comarca del Baix Camp, alhora que contribueix a impulsar l’economia local i promoure pràctiques sostenibles d’agricultura i alimentació.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Riudecanyes Tastaverd Riudecanyes Tastaverd Tastaverd Riudecanyes 3

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cartell Tastaverd 2024 900x1292 (1) Riudecanyes Cartell Tastaved 20222Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.