Clínic Obert a Barcelona
Data inici
11/05/2024
Data final
11/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Salut, Bellesa i Benestar
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Jardins del Doctor Duran i Reynals
Codi Postal
08036
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Clínic Obert a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Jardins del Doctor Duran i Reynals

 11/05/2024 - 11/05/2024 


El proper dissabte 11 de maig el Campus Clínic celebrarà la primera edició del Clínic Obert. Un esdeveniment que ocuparà més de 15.000 metres quadrats al carrer i on es desenvoluparan més de 100 activitats que es distribuiran en 4 escenaris, 5 sales de conferències amb 18 xerrades, 15 visites en espais interiors i més de 60 carpes amb tallers i punts informatius. L’objectiu és connectar amb la ciutadania fent prevenció de la salut i fomentant hàbits de vida saludable.

Aquest esdeveniment ha estat concebut, d’una banda, com una jornada de portes obertes per oferir la ciutadania l’oportunitat de conèixer i descobrir el Campus Clínic. I d’una altra, com una possibilitat per al Campus Clínic de sortir al carrer i connectar amb la ciutadania, mostrant tot el que fa des de la vessant del coneixement, la recerca, la docència, la promoció i la prevenció de la salut.

Al llarg del matí (de 9.30h a 15.00h) es desenvoluparan tot un seguit de tallers, xerrades, activitats esportives, gastronòmiques, musicals, lúdiques i familiars al voltant de les seus de Villarroel, Plató i Maternitat. Les diferents activitats estaran obertes al públic i la inscripció serà gratuïta.

Paral·lelament, la jornada serà amenitzada amb activitats musicals, amb l’actuació del grup Xiula, adreçat als més menuts, i de la cantant mallorquina Maria Hein; es faran sessions d’spinning amb més de 80 bicicletes; sessions de zumba; classes de swing; una gimcana comunitària; marxa nòrdica; una xocolatada al Mercat del Ninot i una exhibició dels Castellers de Sarrià.

Una jornada de celebració de la salut, la ciència i la col·laboració entre la comunitat i el Campus Clínic, on s’hi promourà la recerca científica, la millora de la salut global i el vincle amb la comunitat local.

Consulta aquí la web oficial de Clínic Obert a Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Poster Via SalutInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.