Festival de Llegendes de Catalunya
Data inici
04/07/2024
Data final
07/07/2024
Període
Estiu
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Sant Martí de Tous
Codi Postal
08712
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festival de Llegendes de Catalunya

   Sant Martí de Tous / Anoia / Barcelona

 04/07/2024 - 07/07/2024 


El Festival de Llegendes de Catalunya se celebra anualment a Sant Martí de Tous, a la comarca de l’Anoia. Aquest festival, únic al país, està dedicat a la recuperació i difusió de les llegendes catalanes, oferint un ampli ventall d’activitats culturals, lúdiques i educatives per a tots els públics.

Durant el festival, el pintoresc poble de Sant Martí de Tous es transforma en un escenari màgic on les llegendes prenen vida. S’hi poden trobar representacions teatrals, narracions de contes, espectacles de carrer, rutes llegendàries, i tallers participatius que permeten als visitants submergir-se en el món de les històries tradicionals catalanes.

A més, el festival compta amb la participació de narradors, actors, i músics que contribueixen a crear una atmosfera encantadora i misteriosa. L’objectiu del FesLleCat és mantenir viva la rica tradició oral del país, alhora que ofereix una plataforma per a la creativitat i l’expressió artística.

El Festival de Llegendes de Catalunya és una oportunitat única per redescobrir les històries que formen part del nostre patrimoni cultural, gaudir d’una programació diversa i entretinguda, i connectar amb la història i la imaginació col·lectiva de Catalunya en un entorn incomparable.

Consulta aquí la web oficial de Festival de Llegendes de Catalunya.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Festival Llegendes Catalunya Festival De Llegendes De Catalunya 3 (1) Festival De Llegendes De Catalunya 4 (1) Festival De Llegendes De Catalunya 6 (1) Festival De Llegendes De Catalunya 5 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festival De Llegendes De Catalunya (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.