Festa del Most de la Ràpita a Santa Margarida i els Monjos
Període
Tardor
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Santa Margarida i els Monjos
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Festa del Most de la Ràpita a Santa Margarida i els Monjos

   Santa Margarida i els Monjos / Alt Penedès / Barcelona

  06/11/2022 a 06/11/2022  


La festa del most pròpiament data de l’any 1973, no obstant, com a ‘baile del mosto’ o ‘fiesta de la vendimia’ trobem referències que daten de l’any 1945 i era organitzada pel club ‘Tots units’, un preludi del que després s’arribaria a consolidar com a festa del most de la Ràpita i que ha arribat fins a nosaltres.

Actualment la festa del most de la Ràpita està organitzada per un col·lectiu de joves del mateix poble (grup format per uns 30 membres), tot i que al darrera d’aquesta festa hi ha un poble que hi dedica esforços i il·lusions a preparar-ne cadascun dels diferents actes que la configuren i a mantenir-la com la festa del most més típica de la nostra comarca.

(Font: FestadelMost)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges



Serveis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.