Els Firals de Bellvís
Període
Estiu
Temàtica
Històrica
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Bellvís
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Els Firals de Bellvís

   Bellvís / Pla d'Urgell / Lleida

  26/07/2019 a 28/07/2019  


Amb la festa dels Firals el municipi de Bellvís ha tingut la voluntat de recuperar la memòria històrica i contextualitzar-la en el temps. Una iniciativa que també ha permès incorporar-la al calendari de les festes populars de Catalunya. Un esdeveniment que ha fet possible divulgar una part important de la història del territori, amb una tasca de recerca i documentació que s’ha completat amb la llegenda local de Cal Bufalà.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.