Festa del Raïm a Masquefa
Temàtica
Vins i Caves
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Municipi
Masquefa

Festa del Raïm a Masquefa

   Masquefa / Anoia / Barcelona

  15/09/2018 a 16/09/2018  


Es tracta d’una fira molt arrelada al municipi i que té com a objectiu recordar els orígens de la vila vinculats a la vinya, al camp i als productes de la terra. Al llarg de dues jornades, Masquefa s’omplirà d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics.

Un any més, un dels plats forts de la festivitat serà la Fira de tastets de vins i caves, restauració, embotits i pastisseria. També acollirà les parades de les bodegues, cellers, xarcuteries, restauradors i pastissers locals i de l’entorn que, a preus populars, oferiran els seus productes de proximitat als visitants.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...