Festa i Mercat de la Castanyada a Vilanova de Prades
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Conca de Barberà
Municipi
Vilanova de Prades
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa i Mercat de la Castanyada a Vilanova de Prades

   Vilanova de Prades / Conca de Barberà / Camp de Tarragona

  27/10/2018 a 28/10/2018  


S’acostuma a celebrar alguna jornada tècnica i un sopar popular durant, la nit de dissabte, i el diumenge durant tot el matí, té lloc la Fira i Festa de la Castanyada, en què s’hi realitzen trobades geganteres o de bestiari festiu, i es poden adquirir productes locals i artesans al mercat, a més de l’esmorzar popular que organitza l’Ajuntament. El mercat, la mostra d’elements festius i esmorzar té lloc al camp de futbol del municipi.

(Font: AjVilanovadePrades)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.