Festa Nacional de la Llana i Casament a Pagès
Període
Primavera
Temàtica
Cultura popular
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Ripoll
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa Nacional de la Llana i Casament a Pagès

   Ripoll / Ripollès / Girona

  20/05/2018 a 20/05/2018  


Organitzada pel Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), es celebra a mitjans de maig, i pretén reviure els costums ancestrals de la tosa dels xais i d’un casament tradicional de pagès. El principal atractiu de la festa, a més de la mostra folklòrica, rau en el fet que l’enllaç sol ser verídic i compta amb la presència de destacades personalitats del país que actuen com a padrins de noces. La festa es complementa amb un mercat de productes artesanals i una trobada de brocanters i antiquaris.

Mostra de productes agroalimentaris i d’artesania del Ripollès i d’arreu.

(Font: Ripoll.cat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.