Festivalot Market
Recinte Firal
Fira de Girona
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial

Festivalot Market

Girona / Gironès / Girona

15/06/2019 > 16/06/2019

1a edició del Festivalot Market:

L’esdeveniment familiar més important de la província. Arrel de la inexistència d’una fira familiar a Girona, Fira de Girona i el Festivalot, Festival de Música en Família, s’uneixen per crear un espai comercial d’exposició únic pel fet d’estar integrat en un festival de música ja molt consolidat i que preveu acollir més de 20.000 persones en un cap de setmana.

El Festivalot Market es convertirà en una cita imprescindible per al públic familiar, que trobarà un espai d’exposició de diversos sectors del seu interès. Alhora, el públic podrà gaudir de la integració de les més de 30 activitats i concerts gratuïts del Festivalot.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...