Fira de la Primavera Sant Andreu de la Barca
Data inici
10/05/2019
Data final
12/05/2019
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Andreu de la Barca
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Primavera Sant Andreu de la Barca

   Sant Andreu de la Barca / Baix Llobregat / Barcelona

 10/05/2019 - 12/05/2019 


Fira gastronòmica i comercial de Sant Andreu de la Barca on es potencia el sector de restauració local amb concurs de tapes i degustacions, i exposició dels comerços i serveis del municipi. La oferta es complementa amb una Fira d’artesania i oficis, un espai Kids amb activitats infantils tot el cap de setmana. Realització de tallers infantils, grups d’animació, concerts i festival d’entitats socioculturals del municipi amb una programació amplia i variada per a totes les franjes d’edat dels visitants.

Principals activitats organitzades: Divendres, dissabte i diumenge. Es realitza un mostra representativa de l’oferta de restauració del municipi amb la participació de 10 establiments de gastronomia local, en el recinte firal. El diumenge se celebra el Concurs de Tapes entre els participants.

Dissabte i diumenge. Fira comercial ubicada a l’avinguda Constitució, amb la participació d’expositors locals en 90 estands que integren l’oferta comercial i de serveis del municipi. S’atorguen premis als tres millors estands.

Dissabte i diumenge. Fira d’Artesania i oficis ubicada a l’avinguda Constitució.

Programa d’activitats durant tot el cap de setmana, adreçades a tots tipus de públic tant infantil, juvenil com a adults amb activitats culturals i lúdiques, organitzades per les entitats del municipi i altres. Destaquen: tallers de dinamització infantil, espectacles infantils, ballada de sardanes, Exhibició de gimnasos locals, activitats esportives, Actuació de colles castelleres, Actuació de colla de Geganters, Trobada de grups de percussió de la Colla de Diables, concerts nocturns, Discoteca Mòbil, Festival d’Entitats Socioculturals del municipi.

Espai Terra: El mercat de pages. Els pagessos del Parc Agrari a la 8a Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca, venent els seus productes de l’horta i de proximitat a l’Espai Terra.

Realització de tallers durant el cap de setmana i Mostra de Cuina en Directe amb Cristina Roig, assessora del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Font: http://turisme.elbaixllobregat.cat/

 

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.