Fira Verd-lloc a Bell-lloc d’Urgell
Data inici
19/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Salut, Bellesa i Benestar
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Bell-lloc d'Urgell
Codi Postal
25220
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Expogestio

Fira Verd-lloc a Bell-lloc d’Urgell

Foto de Fira Verd-lloc a Bell-lloc d’Urgell

   Bell-lloc d'Urgell / Pla d'Urgell / Lleida

 19/05/2024 - 19/05/2024 


La primera edició de la Fira Verd-lloc d’alimentació saludable tindrà lloc a Bell-lloc d’Urgell el diumenge 19 de maig de 2024 al municipi.

Verd-lloc d’alimentació saludable.

Neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de referència de l’alimentació i els hàbits saludables a la província de Lleida, integrant les tendències i avantguardes entorn a l’alimentació sostenible, els hàbits de consum responsable i les iniciatives territorials de caire social.

Durant tot el diumenge 19 de maig hi ha programades sessions de cuina en directe amb en Sergi de Meià i Teresa Carles, amb demostracions i degustacions, activitats infantils i familiars, música en viu, contes i expositors.

La fira neix amb el suport i la complicitat del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, la Fundació Alícia, Plus Fresc, Teresa Carles i Aigua de Veri, entre d’altres.

Consulta aquí la web oficial de Fira Verd-lloc a Bell-lloc d’Urgell.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Verdlloc 2 Fira Verdlloc 3 Fira Verdlloc 4

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira VerdllocInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.