Fira de l’ascenció a Manresa
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’ascenció a Manresa

   Manresa / Bages / Barcelona

  13/05/2022 a 15/05/2022  


CAP DE SETMANA COMERCIAL A MANRESA AMB LA FIRA DE L’ASCENSIÓ
Més de 50 parades d’artesans ompliran 3 recintes en un cap de setmana en què el comerç obrirà també el diumenge.
El cap de setmana del 13 i 14 de maig tindrà lloc a Manresa una nova edició de la Fira de l’Ascensió organitzada per la Unió de Botiguers i comerciants, que comptarà amb la participació de més de 50 artesans. Les parades ocuparan espais amb aforament controlat a la plaça Sant Domènec, el Passeig Pere III davant la biblioteca del Casino i la plaça Crist Rei.

El 15 de de maig és també un festiu amb permís d’obertura pel comerç, i per tant tot el comerç de la ciutat obrirà portes. De fet, per la UBIC, la Fira de l’Ascensió forma part de les dinamitzacions que organitza al llarg de l’any, i té l’objectiu d’atraure públic a la ciutat interessat en les compres de cara a l’estiu.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.