Fira de les Fibres Vegetals. Racó dels Artesans
Data inici
03/08/2024
Data final
04/08/2024
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Mas de Barberans
Espai
Centre urbá
Codi Postal
43514
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de les Fibres Vegetals. Racó dels Artesans

   Mas de Barberans / Montsià / Terres del'Ebre

       Centre urbá

 03/08/2024 - 04/08/2024 


Aquesta mostra d’artesans va iniciar-se l’any 2002. El primer any, la mostra va acollir tres demostracions d’artesania i la difusió només es va fer a nivell local.

A poc a poc, la fira es va anar consolidant i creixent, sent determinant la col·laboració amb l’Associació de Cistellers de Catalunya,

El Racó dels Artesans, a partir del 2007 obté la catalogació de fira monogràfica de les fibres vegetals, esdevenint una mostra de referència d’artesans de les fibres vegetals, els quals fan exposició de les seves artesanies i demostracions del seu producte artesanal, a més de tallers gratuïts per a totes les edats. Com a fira monogràfica, els artesans d’aquesta disciplina ocupen els carrers de Mas de Barberans durant el primer cap de setmana d’agost. Així, la fira va passar a gaudir d’una especificitat artesanal de qualitat. A més de la mostra, els dos dies de fira han acabat fent-se un lloc destacat en el calendari festiu de la població.

(Font: Museu de la Pauma)

Falten 42 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.