Fira de Nadal a Tordera
Data inici
02/12/2023
Data final
03/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Tordera
Espai
plaça de l'Església
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Nadal a Tordera

   Tordera / Maresme / Barcelona

       plaça de l'Església

 02/12/2023 - 03/12/2023 


A la plaça de l’Església i voltants la quarta edició de la Fira de Nadal. Aquest any, i emmarcat dins els diferents actes de Nadal que es faran durant el mes de desembre, l’aposta de l’Ajuntament de Tordera ha estat per organitzar un Mercat de Nadal els quatre primers diumenges del mes de desembre. D’aquesta manera es dóna al Mercat dels diumenges un valor afegit, incloent-hi un espai de parades de producte nadalenc (s’ubicarà a la plaça de l’Ajuntament i la Plaça 1 d’Octubre) per tal que esdevingui un atractiu per als visitants.

L’objectiu de la iniciativa és atraure nous visitants al nostre municipi, seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc a casa seva.
Donat l´èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.