Fira de Primavera a la Sénia
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
La Sénia
Espai
Carrer Tarragona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Primavera a la Sénia

   La Sénia / Montsià / Terres del'Ebre

      Carrer Tarragona

  23/04/2022 a 23/04/2022  


Durant tot un dia (de 10:00 a 20:00) els comerços de la Sénia surten als carrers i places del poble per donar a conèixer productes locals, objectes d’artesania i l’entorn d’aquesta població. També s’hi instal·len inflables per als nens i s’organitzen tallers.

La mostra s’instal·la als carrers i places del poble, on es munten parades d’articles típics, objectes artesans i roba, entre d’altres. A més, també s’hi organitzen activitats que completen l’oferta comercial, com ara jocs per als més petits, amb inflables, o tallers de flors.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.